चुनरिया Chunariya Lyrics in Hindi – Kapil Jangir x Komal Amrawat

Chunariya Lyrics latest Rajasthani song in Hindi & English Lyrics. sung by Kapil Jangir & Komal Kanwar Amrawat. The song is written by Vishnu Jangid and music composed by Kapil Jangir.



Song Details:

Song Title – Chunariya
SingersKapil Jangir & Komal Kanwar Amrawat
Lyrics – Vishnu Jangid
Music – Kapil Jangir
Label – KS Records



चुनरिया Chunariya Lyrics in Hindi

ढोलीड़ा ढोल ने तू जम के यूँ बजाए
ढोलीड़ा ढोल ने तू जम के यूँ बजाए
म्हरी तो चुनरियाँ उड़ उड़ जाए
म्हरी तो चुनरियाँ उड़ उड़ जाए

ओ.. तरी तो चुनरियाँ उड़ उड़ जाए
तरी तो चुनरियाँ उड़ उड़ जाए
तोड़ो संभाल गोरी उड़ उड़ जाए
तोड़ो संभाल गोरी उड़ उड़ जाए

चुनरियाँ ढोल ने तू जम के यूँ बजाए
चुनरियाँ ढोल ने तू जम के यूँ बजाए
म्हरी तो चुनरियाँ उड़ उड़ जाए
म्हरी तो चुनरियाँ उड़ उड़ जाए…

चूड़ी बजे ताल के संग
गोरी नाचे ढोल के संग
देखे ना भाले गोले गोरी
उड़े है गुलाल के संग

बन ठन के आई मैं तो
थोड़ी सी शरमाई मैं तो
चालू तो बाजे पायल
सोने की घडवाई मैं तो

ओ.. राधा सो प्रेम थारो
मीरा सी प्रीत है
छम छम छम नाचे
बाजे प्रेम गीत है

थारे अलावा म्हाने
कुछ भी ना भाए है
थारे पर हारू जग
तू ही म्हरी जीत है

थारी म्हारी प्रीत डोर जुड़ जुड़ जाए
थोड़ो संभाल गोरी उड़ उड़ जाए
थोड़ो संभाल गोरी उड़ उड़ जाए
थारी तो चुनरियाँ उड़ उड़ जाए

ढोलीड़ा ढोल ने तू जम के यूँ बजाए
ढोलीड़ा ढोल ने तू जम के यूँ बजाए
म्हरी तो चुनरियाँ उड़ उड़ जाए
म्हरी तो चुनरियाँ उड़ उड़ जाए…

थारी हर बात मे रखूं सभाल के
म्हरी तकदीर थारे साथ बनगी
आज हवा मे है घूलयो रंग प्रेम रो
थारे देखन सू म्हारे बात बनगी

ओ.. तू ही म्हारो प्रेम धन हा
तू ही म्हारे मन मे है
थारे बिन के जीनो
के धन्य जीवन मे है

थारो म्हारो प्रेम जिया सरगम
संग ताल है
थारी म्हरी जोड़ी जाग मे
सबसू कमाल है

तू ना बोले थारी
आँख्या है बतलाए
तू ना बोले थारी
आँख्या है बतलाए

थारी तो चुनरिया उड़ उड़ जाए
तोड़ो संभाल गोरी उड़ उड़ जाए

ढोलीड़ा ढोल ने तू जम के यूँ बजाए
ढोलीड़ा ढोल ने तू जम के यूँ बजाए
म्हरी तो चुनरियाँ उड़ उड़ जाए
म्हरी तो चुनरियाँ उड़ उड़ जाए…



Chunariya Lyrics in English

Dholida dhol ne tu jam ke yun bajaye
Dholida dhol ne tu jam ke yun bajaye
Mhari to chaunariya ud ud jaye
Mhari to chunariya ud ud jaye

O.. Thari to chunariya ud ud jaye
Thari to chunariya ud ud jaye
Thodo sambhal gori ud ud jaye
Thodo sambhal gori ud ud jaye

Dholida dhol ne tu jam ke yun bajaye
Dholida dhol ne tu jam ke yun bajaye
Mhari to chaunariya ud ud jaye
Mhari to chunariya ud ud jaye…

Chudi baje taal ke sang
Gori nache dhol ke sang
Dekhe na bhale gole gori
Ude hai gulal ke sang

Ban than ke aayi main to
Thadi si sharmai main to
Chalu to baaje payal
Sone ki ghadwai main to

O.. Radha so prem tharo
Meera si preet hai
Cham cham cham naache
Baaje prem geet hai

Thaare alava mhane
Kuch bhi na bhaye hai
Thaare par haaru jag
Tu hi mhari jeet hai

Thari mhari preet
Door jud jud jaye
Thari mhari preet
Door jud jud jaye

Thodo sambhal gori ud ud jaye
Thodo sambhal gori ud ud jaye
Thari to chunariya ud ud jaye

Dholida dhol ne tu jam ke yun bajaye
Dholida dhol ne tu jam ke yun bajaye
Mhari to chaunariya ud ud jaye
Mhari to chunariya ud ud jaye…

Thari har baat me rakhun sabhal ke
Mhari takdeer thare sath bangi
Aaj hawa me hai ghulyo rang prem ro
Thare dekhan su mhare baat bangi

O.. Tu hi mharo prem dhan ha
Tu hi mhare man me hai
Thare bin ke jeeno
Ke dharyo jeevan me hai

Tharo mharo prem jiya sargam
Sang taal hai
Thari mhari jodi jag me
Sabsu kamaal hai

Tu na bole thari
Aankhya hai batlaye
Tu na bole thari
Aankhya hai batlaye

Thari to chunariya ud ud jaye
Thodo sambhal gori ud ud jaye

Dholida dhol ne tu jam ke yun bajaye
Dholida dhol ne tu jam ke yun bajaye
Mhari to chaunariya ud ud jaye
Mhari to chunariya ud ud jaye…

More Rajasthani Songs

काजळियो Kajaliyo
बन्नी Banni
पिया आवो तो Piya Aao To
चंदा सो प्यारे Chanda So Pyaro
Sone Ki Ghadadyo Lyrics
काजळियो रिटर्न्स Kajaliyo Returns ​Lyrics


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here