Wednesday, March 22, 2023
HomeRajasthani SongsThare Bin Nahi Sare Lyrics - Aakanksha Sharma

Thare Bin Nahi Sare Lyrics – Aakanksha Sharma

Thare Bin Nahi Sare Lyrics in Hindi & English,
sung by Aakanksha Sharma.
The song is writing by Dhanraj Dadhich and music composed by Mahesh Vyas.
label Ranaji Music.



Song Details:

Song Title : Thare Bin Nahi Sare
Singer : Aakanksha Sharma
Lyrics & Compose : Dhanraj Dadhich
Music : Mahesh Vyas
Directed : Rakesh Namdev
Label : Ranaji Music



Thare Bin Nahi Sare Lyrics in Hindi

म्हारी सुबहा तू म्हारी शाम तू ही
म्हारो तो इंस्टाग्राम तू ही
म्हारी सुबहा तू म्हारी शाम तू ही
म्हारो तो इंस्टाग्राम तू ही

म्हारो फोन फेसबुक है तू ही
म्हारे दिन भर को काम तू ही
तू पल भी दूर चल्यो जावे
तो म्हारो जीव बळे

थांसू लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे
थांसू लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे

थारे बिन नहीं सरे
थारे बिन नहीं सरे

थांसू लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे
थांसू लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे…

जठ प्यार है बठे लड़ाई
ए सब तो चलती आई
दुनिया तो कहती रैली
आपां ने ईसू काई

जठे प्यार है बठे लड़ाई
ए सब तो चलती आई
दुनिया तो कहती रैली
आपां ने ईसू काई

म्हारो टिण्डर और टिक टॉक तू ही
म्हारो तो केवल शौक तू ही
म्हारो टिण्डर और टिक टॉक तू ही
म्हारो तो केवल शौक तू ही

तू बात कर लिया कर
अब ईयां रुस्या नहीं करे

थांसू लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे
थांसू लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे

थारे बिन नहीं सरे
थारे बिन नहीं सरे

थांसू लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे
थांसू लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे…

बे दिन कुछ भी नहीं सूझे
जद तू म्हासू नहीं बोले
मैं फिरू बावळी हो के
पल-पल काळजियो डोले

बे दिन कुछ भी नहीं सूझे
जद तू म्हासू नहीं बोले
मैं फिरू बावळी हो के
पल-पल काळजियो डोले

थारे बिन जग सूनो लागे
फीकी हर चीज थारे आगे
थारे बिन जग सूनो लागे
फीकी हर चीज थारे आगे

तू बोले जद ही म्हारे
हिवड़े माही फूल झरे

थासूं लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे
थासूं लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे

थारे बिन नहीं सरे
थारे बिन नहीं सरे

थांसू लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे
थांसू लाख झगड़ ल्यु
पर थारे बिन नहीं सरे…



Thare Bin Nahi Sare Lyrics in English

Mhari subaha tu mhari sham tu hi
Mharo toh instagram tu hi
Mhari subaha tu mhari sham tu hi
Mharo toh instagram tu hi

Mharo phone facebook hai tu hi
Mhare din bhar ko kaam tu hi
Tu pal bhi dur chalyo jaave
Toh mharo jiv bale

Thasu laakh jhagad lyu par
Thare bin nahi sare
Thasu laakh jhagad lyu par
Thare bin nahi sare

Thare bin nahi sare
Thare bin nahi sare

Thasu laakh jhagad lyu par
Thare bin nahi sare
Thasu laakh jhagad lyu par
Thare bin nahi sare…

Jathe pyar hai bathe ladai
E sab toh chalti aai
Duniya toh kahti raili
Aapa ne isu kaai

Jathe pyar hai bathe ladai
E sab toh chalti aai
Duniya toh kahti raili
Aapa ne isu kaai

Mharo tinder or tik tok tu hi
Mharo toh keval shokh tu hi
Mharo tinder or tik tok tu hi
Mharo toh keval shokh tu hi

Tu baat kar liya kar
Ab iya rusya nahi kare

Thasu laakh jhagad lyu par
Thaare bin nahi sare
Thasu laakh jhagad lyu par
Thaare bin nahi sare

Thaare bin nahi sare
Thaare bin nahi sare

Thasu laakh jhagad lyu par
Thaare bin nahi sare
Thasu laakh jhagad lyu par
Thaare bin nahi sare…

Be din kuch bhi nahi sujhe
Jad tu mhasu nahi bole
Mai phiru baawali ho ke
Pal pal kaaljiyo dole

Be din kuch bhi nahi sujhe
Jad tu mhasu nahi bole
Mai phiru baawali ho ke
Pal pal kaaljiyo dole

Thaare bin jag suno lage
Phiki har chij thare aage
Thaare bin jag suno lage
Phiki har chij thare aage

Tu bole jad hi mharo
Hivade maahi phool jhare

Thasu laakh jhagad lyu par
Thaare bin nahi sare
Thasu laakh jhagad lyu par
Thaare bin nahi sare

Thaare bin nahi sare
Thaare bin nahi sare

Thasu laakh jhagad lyu par
Thaare bin nahi sare
Thasu laakh jhagad lyu par
Thaare bin nahi sare…

More Rajasthani Songs

काजळियो Kajaliyo
बन्नी Banni
पिया आवो तो Piya Aao To
चूड़ी चमके Choodi Chamke
चंदा सो प्यारे Chanda So Pyaro
आयो जी सावणियो सहेलिया ए Aayo Sawaniyo Saheliyan Ae

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments